designboard

designboard brands

Under Designboard arbejder vi primært med brands/produkterne Viroc, Valchromat, ECWall og Ecojazz som er stærke og innovative produkter/brands.

Valchromat

Valchromat er et unikt produkt og er en videreudvikling af MDF. Pladerne er gennemfarvede med organiske farvestoffer.

Valchromats egenskaber muliggør glat forarbejdning og let overfladebehandling, samt giver betydelige tids besparelser og deraf økonomiske fordele.

Valchromat produceres i 10 forskellige farver, størrelser og tykkelser, som muliggør anvendelse i mange forskellige design og løsninger.

Viroc

Viroc er miljøvenlig cementspånplader anvendes som et design produkt i byggeriet og giver arkitekter og designere en helt ny mulighed for skaber visuelle og innovative løsninger som aldrig er set før med sit naturlige look af beton

Ecojazz

Echojazz er den bæredygtige, flotte og stilrene akustikløsning, hvor designeren kan lege med de flotte farvemuligheder. Monteringen er, ligesom designet, let og enkelt, så produktet får lov at være i fokus.

ECWall

ECwall er en patentanmeldt, revolutionerende system, der kombinerer design og arkitektur. Gennem en ny teknologi og et nyt designværktøj omdefineres begrebet tilpassede skillevægge. Yderst velstruktureret og kan tilpasses, til den størrelse og de løsninger der kræves. Det nye system udnytter keramiske fliser på en nytænkt måde.

leverandøren

kontakt os helt uforpligtende

Du er mere end velkommen til at tage kontakt for at indhente et skræddersyet uforpligtende tilbud eller blot for at få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.